logo CRM МоїТуристи
Чому вам потрібні МоїТуристи
Турсканер
Суперпошук турів
Ціни
Всього від 450 грн в місяць
ua
ru
Вхід

Політика конфіденційності

«МоїТуристи» (www.moituristy.ua або www.moituristy.com) далі Сайт піклується про конфіденційність персональних даних Користувачів сайту та Програм і несе відповідальність за їх збір і обробку у відповідності до діючого законодавства.
Сфера дії цієї Політики
Ця Політика розповсюджується на дані та відомості про Користувачів, які збираються Сайтом (далі — «Дані»). Використовуючи цей Сайт, Ви приймаєте правила, описані в цій Політиці.
Терміни і визначення, що вживаються
Правовласник – особа, що уклала з розробником Програми, власником виняткових прав, Ліцензійний договір на поширення Програми Користувачам. Правовласник не надає послуги з передачі даних, не здійснює обробку персональних даних і не зберігає інформацію, безпосередньо пов'язану з функціонуванням Програми, зазначені функції виконує Розробник.
Розробник – особа, що володіє винятковими правами на Програму і відповідає за працездатність Програми.
Користувач – особа (будь-яка особа, яка має юридичну дієздатність і правоздатність у відповідності до законодавства України), що придбала і використовує Програму Правовласника для здійснення своєї господарської діяльності або для інших власних потреб. Строк дії та умови використання Програми обумовлений умовами окремого договору між Правовласником та Користувачем. Як правило, Користувачами є туристичні агенти.
Споживач – будь-яка фізична, юридична особа або фізична особа-підприємець (тощо), яка звернулась до Користувача для придбання туристичного продукту чи з інших потреб.
Програма – програма для ЕОМ «МоїТуристи», доступ до якої здійснюється через мережу інтернет (характеристики і опис Програми можна знайти за посиланням: www.moituristy.ua/ua/public/main/features).
Дані Користувачів – дані про Користувачів, які повідомляються нам під час здійснення реєстрації на Сайті та/або під час укладення договорів (в тому числі, але не виключно, публічних договорів оферти) між нами і Користувачами.
Персональні дані Споживачів – персональні дані (в т.ч., у визначенні до ЗУ «Про захист персональних даних») про Споживачів, які повідомляються останніми Користувачам під час їх співпраці та взаємодії між собою.
База даних Споживачів – сукупність упорядкованих даних в електронній формі про своїх клієнтів (Споживачів), які самостійно вносяться і в подальшому використовуються Користувачами Програми.
Продукт сайту – будь-які послуги ( в тому числі, але не виключно, Програма), що розміщені на сайті і, якими може скористатись Користувач (на платній основі або безкоштовно).
Згода щодо дії цієї Політики
Продовжуючи користуватись Сайтом, замовляти послуги на Сайті, здійснивши реєстрацію на ньому, придбавши Програму або інший Продукт сайту, Користувач автоматично підтверджує свою згоду із цією Політикою. Якщо Ви не згодні з цією Політикою, просимо не користуватись цим Сайтом.
Умови зміни Політики
Ми залишаємо за собою право у будь-який час вносити зміни в цю Політику. Будь-які зміни вводяться в дію викладенням нової редакції цієї Політики. Ми рекомендуємо регулярно знайомитись з цією Політикою, щоб бути в курсі змін та можливого порядку використання інформації.
Дані та відомості, які ми збираємо
До Даних, які збираються, аналізуються та обробляються цим Сайтом, відносяться: - ім'я, електронна адреса, телефон та інші відомості, які надає Користувач для комунікації; - інформація про пристрій, який Ви використовуєте для відвідування цього Сайту, і Ваша IP-адреса.
Використання отриманої інформації
Ми збираємо Дані для того щоб:
- забезпечити отримання Користувачем доступу до Власного аккаунту та до інформації, що не доступна публічно;
- забезпечити безпеку та усувати шахрайство;
- краще розуміти Ваші запити та інтереси;
- удосконалити контент, функціонал та зручність Сайту, Програму та інші Продукти сайту; - персоналізувати використання Сайту;
- надати Вам відомості та повідомлення відносно використання Вами цього сайту;
- для інших цілей, вказаних в цій Політиці або інших угодах з Вами.
Дані та відомості про Споживачів
Ми не збираємо, не зберігаємо та не використовуємо персональні дані та будь-які інші відомості про Споживачів. Дані та відомості про Споживача є недоступними і невідомими нам, а відомі лише Користувачу Програми.
Персональні дані та/або будь-які інші відомості про Споживачів вносяться Користувачем самостійно в Програму до його особистого електронного кабінету. Доступ до особистого електронного кабінету Користувача в Програмі у Правовласника та Розробника відсутній.
Персональні (та будь-які інші) дані про Споживачів зберігаються в Програмі в персональному кабінеті Користувача і для Розробника та/або Правовласника не відображаються.
Відповідальність за передачу доступу в Програмі до особистого електронного кабінету Користувача та/або розголошення даних про Споживачів покладається на Користувача.
Розкриття отриманої інформації
Ми не передаємо в оренду, не продаємо та не ділимось будь-яким іншим способом даними про Користувачів з будь-якими третіми особами, за винятком наявності відповідного дозволу (доручення тощо) від Користувача.
Ми не збираємо (відсутній доступ та технічна можливість отримання даних), не зберігаємо та не використовуємо жодні дані та/або інформацію про Споживачів, що унеможливлює їх розкриття.
Зміна та видалення Даних
Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані ним Дані або їх частину шляхом розміщення відповідної інформації у своєму зареєстрованому аккаунті на сайті.
Користувач має право вимагати від Сайту повного видалення його аккаунту та всіх пов'язаних з ним Даних.
Адміністрація Сайту зобов'язана видалити Дані користувача протягом 5-ти днів з моменту отримання запиту на видалення. При відсутності запиту на видалення, Сайт зберігає Дані користувача безстроково.
Cookies
Ми використовуємо технологію cookies на цьому Сайті. Cookies - це уривки інформації, які сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з сайтом. Ця технологія розширює ваші можливості використання інтернету, зберігаючи ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска. Під час перегляду цього сайту ми можемо розмістити cookies на вашому комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на Сайт. Вони видаляються, коли ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на вашому комп’ютері вашим браузером. Cookie не містять персональних даних і можуть бути заблоковані вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про вас та не надають нам вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з вашого комп’ютера. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту. Ярлик «help» на панелі більшості браузерів проінформує вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що ви отримали нові cookies, або як відключити cookies.
В разі виникнення питань або пропозицій щодо цієї Політики, Ви маєте можливість направити нам запит або повідомлення. Контактні дані з питань, пов'язаних з Політикою конфіденційності: info@moituristy.com


 


Нагадати пароль?
Реєстрація